Kontakt, residence design,

fredag 26 juli 2013

Flower power

Finfina blommor valda av min 6-åring med gröna fingrar. Gräsmattan däremot får ge sig i sommarvärmen. Inte mycket att göra. Vårt hus är byggt på gammal havsbotten, så finner ständigt snäckor i rabatterna. Dock innebär det att det blir lite torrt här på sanddynerna, men med denna härliga värmen kan man ta det!

måndag 22 juli 2013

Men lycklig!!!

Kom på att förra inlägget var så dystert! Det var inte alls meningen. Egentligen är jag sååå lycklig eftersom ögonoperationen lyckades! Jag ser som en örn! Dock innebär många timmars vila utan TV eller böcker att man hinner fundera på ett och annat. Hela sex nya projekt med huset har jag lyckats komma på och som vanligt kan jag knappt bärga mig! Kommer skriva om allt här! Jag brukar vara det kreativa yrvädret som min man brukar få bromsa, men denna gången tyckte han att allt lät bra! Kan vara för att jag sitter med två rinnande ögon.... Hur som helst ska det bli KUL att fixa lite med egen inredning igen! Så i motsats till alla bilder på fötter på stranden kommer mina inomhus i värmen! Stort grattis till Peter på hans stora dag!

Tycker synd...

Har gjort en ögonlaser för att slippa linser och ena ögat läker långsamt. Doktorns order att skölja ögat var 15:e minut det närmaste dygnet gör det omöjligt att gå på kvällens fantastiska 40-års kalas! Vill inte missa det för allt i världen, men vad gör man? Varmaste kvällen i år, långbord ute är dukat för 59 personer och värst av allt så är det någon nära som fyller.. Någon man gärna hade velat fira. Antar att optikern har rätt när han säger att det kommer fler fester och då vet jag någon som ska vara på topp! Barnen har i alla fall kul i trädgården!

fredag 12 juli 2013

Semestern inleds på uteplatsen!

Så äntligen är det semester! Detta firas med nykokta havskräftor, vitt vin, jordgubbar och annat gott! Ligger i solstolen och njuter! Barnen leker med vatten, så de sköter sig själva. Att det kan vara så kul!?! Har fått till lite nytt på altanen i år i alla fall även om ambitionen var mer. Nya krukorna på räcket gör sitt jobb och lyktorna är jag väldigt nöjd med! Livet är allt bra härligt!!!!

torsdag 11 juli 2013

Snygga lampor!

Så är man på Landvetter flygplats igen. Klockan ringde kl 04.00....MEN idag är sista dagen med jobb på fyra veckor!!! Tjohoo!! Espresso house har inte öppnat (!) så jag får sitta i fiket och drömma om en stor morgonkaffe... Hur kan inte fiket vara öppet till morgonflyget?!?! Sjukt sugen på kaffe!! Fin inredning har de i alla fall. Klart snyggaste cafékedjan! Trevlig fredag!

söndag 7 juli 2013

Bröllopstårta

Jag gillar ju som sagt att baka. Några goda vänner ska gifta sig i augusti och de frågade mig om jag ville baka deras bröllopstårta! Vilken ära! Jag blev rörd ända in i hjärtat. Då jag provbakade en tårta blev det såhär. Vad tror ni? Är den tillräckligt fin för att vara värdig ett bröllop?

Sommar, blommor och bloggande!

Nu har det inte blivit av att jag skrivit på länge! Med stora omställningar på flera plan i livet unnade jag mig att ta det lite lugnt med bloggen! Nu är sommaren här och skrivlusten spritter i fingrarna! Underbara blommor är ett sätt att hylla sommaren! Får man någonsin nog?